Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες και κρατήσεις: kapsitsa@gmail.com (690-9259987) αλλά και στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook

Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ


Το Δασικό χωριό στη θέση Καψίτσα της περιοχής Προσήλιου του δήμου Άμφισσας βρίσκεται σε ένα πανέμορφο τοπίο της Ν.Α. πλευράς της Γκιώνας, σε υψόμετρο 1.200μ.

Το χωριό αυτό απέχει από την Άμφισσα 20 περίπου χλμ. και φθάνει κανείς εκεί με άνετο δρόμο, ο οποίος στα 8 περίπου χλμ. είναι ασφαλτοστρωμένος (Εθνική Οδό Άμφισσας - Λιδορικίου) και ο υπόλοιπος σκυροστρωμένος.

Είναι αγκαλιασμένο από τα βαθύσκια δάση της κεφαλληνιακής ελάτης, μπορεί να γίνει το ορμητήριο για μία ποικιλία κοντινών ή πιο μακρινών διαδρομών, με τα πόδια ή το αυτοκίνητο για απόλαυση της φύσης.

Το χωριό έχει 20 κατάλληλα εξοπλισμένα οικήματα, που κατασκευάστηκαν τόσο μακριά μεταξύ τους ώστε να διασφαλίζεται η ηρεμία των ενοίκων αλλά και τόσο κοντά, ώστε να μη χάνεται η αίσθηση του ενιαίου οικισμού, σε συνδυασμό με το καλαίσθητο εστιατόριο-cafe, το άνετο γήπεδο αθλοπαιδιών, για νέους όλων των ηλικιών, τους επιλεγμένους χώρους με τα όργανα παιδιών για νέους όλων των ηλικιών, τους επιλεγμένους χώρους με τα όργανα παιδικής χαράς, για τους μικρούς φυσιολάτρες, φιλοδοξεί να προσφέρει πολλά στους επισκέπτες του.

Το Δασικό Χωριό αναβαθμίζεται, διαμορφώνει τους χώρους του και επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Από το 2015 λειτουργεί με καινούργια διεύθυνση.